Gevraagd: Standhouders

UITmarkt StadsBBQ editie Standhouders gezocht

Dit jaar smelten we 2 feesten tot n groot 2 daags festival Namelijk de UITmarkt Emmen de StadsBBQ in het oude Noorder Dierenpark. Het hele evenement zal plaatsvinden op 8&9 september 2018 in het oude Noorder Dierenpark. Een unieke festival locatie. De entree voor bezoekers is geheel gratis. Dit alles op een meer dan unieke locatie In het oude Noorder Dierenpark van Emmen ofwel het Creatief Mensenpark. Ook gaan we een groot gedeelte op de stadsvloer in het centrum van Emmen plaatsen. Omdat het ATLAS theater meewerkt zullen er grote namen op de podia komen te staan. Welke dat zijn is helaas nu nog niet bekend Maar dat we er een groot feest van maken is zeker. Het festival is gebaseerd op 3 thema s Food Fair Feest Voor het Fair plein zijn we op zoek naar bijzondere en leuke standhouders dit ook ivm de opening van het kunst en cultuur denk bijvoorbeeld aan; 
Unieke kleding
speelgoed 
Bbq artikelen 
Kook artikelen 
Specerijen 
Handgemaakte sieraden 
Kunstwerkjes 
Houtsnijwerkjes 
Kinderspulletjes
Feest artikelen lichtjes en dergelijke.
Prijs voor een kraam a 4m is 130 voor 2 dagen. Elke extra meter is 20 euro Prijs voor een grondplek a 5m is 100 voor 2 dagen. Elke extra meter is 20 euro. Voor stroom betaal je 25 euro extra. Ook zijn we nog op zoek naar. Standhouders die graag mee willen doen in onze deel en win actie Heb je vragen mail dan naar emmen.stadsbbq@gmail.com er zijn Algemene Voorwaarden van toepassing op te vragen via onze mail of vraag ze op bij de KvK Genoemde prijzen zijn exclusief de wettelijk verschuldigde BTW. Dit festival wordt georganiseerd door Stichting de UITmarkt, Atlas theater Emmen en Unplug and Play Artiesten verenigingKosten: Vraagprijs € 130,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Standhouders

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:27-03-2018 om 15:12u
Door:Marcel huttinga
Bekeken door: 163 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Emmen
Locatie: Google Maps snapshot van Emmen

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 130,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.