Gevraagd: Standhouders / ondernemers

Beste standhouder,
wellicht heeft u interesse in het huren van een kraam op de gezelligste wintermarkt van Breda Deze drukbezochte wintermarkt over de gehele sfeervolle speelhuislaan in de Belcrum bied voor een ieder wat wils. Gezellig struinen langs de vele kramen, live muziek, veel entertainment voor de kinderen en lekker eten en drinken bij een warm kampvuur. Kosten 60 euro voor twee dagen ( 4 meter kraam inclusief verlichting) of 40 euro voor 1 dag. Datum: zaterdag 16 december van 11:00 tot 20:00 en zondag 17 december van 11:00 tot 18:00. Voor meer informatie of als u een kraam wilt huren stuur een mail naar: kramen@belcrumwintermarkt.com
Met vriendelijke groet Nancy de Koning.Kosten: Vraagprijs € 60,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Standhouders / ondernemers

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-10-2017 om 21:11u
Door:Nancy de Koning
Bekeken door: 285 bezoekers
Aantal vragen: Er is 1 vraag gesteld
Woonplaats:Breda
Locatie: Google Maps snapshot van Breda

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 60,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.