Te huur: Huur een marktkraam

ThanksLiving het familie zomerfestival Een initiatief van Stichting Vakjoe! tegen kanker 25 augustus 2018 Almere Haven Strand Sluiskade Van 10 00 tot 20 00 uur GRATIS entree.


ThanksLiving biedt kunst cultuur en sportaanbieders uit Almere en omgeving een uniek podium waar zij zich kunnen presenteren aan haar bezoekers en inwoners van Almere door het geven van o a demonstraties voorstellingen workshops en optredens.

De uitgelezen mogelijkheid om je product en of dienst aan de bezoekers en inwoners van Almere te presenteren Of het nu kunst het geven van een workshop of een lekker gevuld broodje is Niets is te gek bijna niets.


ThanksLiving is een initiatief van Stichting Vakjoe tegen kanker Klik voor meer informatie op de link naar de evenement-pagina op Facebook

Team ThanksLivingKosten: Vraagprijs € 30,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Huur een marktkraam

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:30-07-2018 om 02:06u
Door:Patrick
Bekeken door: 363 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Almere
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 30,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.